Visie in duurzaamheid

Lormans Design is gespecialiseerd in advies omtrent woning verduurzaming, Bouwkundig tekenwerk, advies en bouwbegeleiding.

Met onze uitgebreide kennis van materialen en installaties, zetten wij ons in om tot het beste resultaat te komen. Hierbij zijn uw wensen, wooncomfort, behaaglijkheid de belangrijkste factoren, Daarnaast houden wij altijd de volgende factoren hergebruik, biobased, lokaal, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in onze gedachten om zo tot het beste resultaat te komen.

Dit zorgt voor een nieuwe manier van denken en bouwen welke beter is voor mens en milieu.

Onze visie in duurzaamheid

Onze visie is dat er een ommekeer in de bouw aan het ontstaan is en dat het  simpelweg “stenen stapelen” van de afgelopen 100 jaar tot de verleden tijd zal gaan behoren. De bouw gaat terug naar het werken met lokale materialen die een zo minimaal mogelijk effect op het milieu hebben. In het Nederlands wordt dan vaak gesproken over duurzaamheid en duurzame materialen maar eigelijk is het engelse woord “Sustainability” (volhoudbaar) veel mooier en beter van toepassing.

Hierbij behoren enkele quotes:

Duurzaamheid kost geen geld, maar levert geld op! Door op een juiste manier gebruik te maken van duurzame materialen, ontwerp keuzes en installaties. Kunnen je woonlasten tot het minimum gerealiseerd worden of wanneer men nog een stap verder gaat, begint je woning geld voor je verdienen!

Een eigen huis bouwen is niet duurder dan een bestaande woning! Zij die een eigen huis bouwen kiezen voor een kwalitatief beter product en zijn daarom duurder uit. Maar krijgen hier wel een hogere behaaglijkheid, meer conform en leefbaardere woning voor terug!

Wij nemen deel aan het volgende initiatief.

Proud to deliver the International Award for Young People Netherlands
International Award for Young People – Netherlands