Services

Maquette 3D printing

Maquette 3D printing

Nadat er advies is gegeven en ingewonnen en het ontwerp is geschetst en uitgetekend, wilt u uw ontwerp kunnen zien en inkijken. Dit kan door digitale 3D modellen maar ook door een fysieke maquette. Doordat wij onze maquettes 3D printen zijn deze goedkoper en flexibeler dan hand gebouwde maquettes.

” Wij kunnen je eigen ontwerp 3D printen of je begeleiden in het gehele proces van ontwerp tot print. Vraag gerust naar de mogelijkheden. “

 

3D ontwerp en tekenwerk

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig ontwerp en zitten graag aan de tekentafel om tot nieuwe, duurzame en innovatieve maatoplossingen te komen. Wij zijn dan ook bouwkundigen van de nieuwe stempel. Met onze uitgebreide kennis van materialen en installaties kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en spelen daar ook op in. Duurzaam hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. Sterker nog, het betaalt zich zelfs terug. Doordat gebouwen beter geïsoleerd zijn, bespaar je de nodige elektriciteit. Om nog maar te zwijgen over duurzame oplossingen als een zonnepaneel, zonneboiler of warmtepomp. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

” Wij geven graag advies en tekenen daar ook meteen een bouwkundig ontwerp bij. “

3D ontwerp en tekenwerk