Design

Bouwkundig ontwerp en tekenwerk

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig ontwerp en zitten graag aan de tekentafel om tot nieuwe, duurzame en innovatieve maatoplossingen te komen. Wij zijn dan ook bouwkundigen van de nieuwe stempel. Met onze uitgebreide kennis van materialen en installaties kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en spelen daar ook op in. Duurzaam hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. Sterker nog, het betaalt zich zelfs terug. Doordat gebouwen beter geïsoleerd zijn, bespaar je de nodige elektriciteit. Om nog maar te zwijgen over duurzame oplossingen als een zonnepaneel, zonneboiler of warmtepomp. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

” Wij geven graag advies en tekenen daar ook meteen een bouwkundig ontwerp bij. “

Bouwkundig ontwerp en tekenwerk
 
Bouwkundig advies

Bouwkundig advies

Advies nodig over bouwkundige projecten? Wij hebben alle expertise in huis om jou van maatadvies te kunnen voorzien. Wij kunnen niet alleen adviseren in materialen gebruik of duurzaamheid, maar ook over ruimteverdelingen en interne of externe verbouwingen. Je kunt bij ons terecht voor alles wat met bouwen en bouwkundige constructies te maken heeft. We kunnen het advies ook meteen voor je visualiseren aan de tekentafel, zodat je meteen ziet wat wij voor ogen heb. Buiten advies geven, kunnen wij ook in jouw naam sparren met gemeentes over bouwvergunningen. Zelfs vergunningsvrij bouwen behoort tot de mogelijkheden.

” Wij zijn op de hoogte van de regels en kunnen daarom een uitstekende onderhandelingspartner voor je zijn. Klop voor bouwkundig advies gerust bij ons aan. De deur staat altijd open. “