Advies

Woning verduurzaming

Woning verduurzaming

Je ziet het steeds vaker. Duurzame oplossingen in de vorm van gebouwen en auto’s. De achterliggende gedachte is duidelijk: wij moeten met zijn allen zorgen dat onze kinderen en kleinkinderen een wereld hebben om trots op te zijn. Wij moeten zorgen dat komende generaties óók een fijne leefomgeving krijgen. Het is aan ons om een goede erfenis achter te laten en één van de manieren om dit te doen is duurzaamheid. Alleen. in een wereld waar geld niet voor het oprapen ligt, wil je natuurlijk niet bakken met geld uitgeven aan iets wat zich niet uitbetaald. Gelukkig betaalt een duurzaam gebouw zich wél uit. Installaties kosten op korte termijn geld, maar is op lange termijn kostenbesparend. Hetzelfde geldt voor duurzame, geïsoleerde gebouwen. De warmte weet namelijk niet te ontsnappen waardoor de verwarming niet de hele dag hoeft te loeien. En dat voel in je portemonnee.

” Help niet alleen het milieu, maar ook jezelf. “

 

Bouwkundig Advies, ontwerp en tekenwerk

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig ontwerp en zitten graag aan de tekentafel om tot nieuwe, duurzame en innovatieve maatoplossingen te komen. Wij zijn dan ook bouwkundigen van de nieuwe stempel. Met onze uitgebreide kennis van materialen en installaties kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en spelen daar ook op in. Duurzaam hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. Sterker nog, het betaalt zich zelfs terug. Doordat gebouwen beter geïsoleerd zijn, bespaar je de nodige elektriciteit. Om nog maar te zwijgen over duurzame oplossingen als een zonnepaneel, zonneboiler of warmtepomp. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

” Wij geven graag advies en tekenen daar ook meteen een bouwkundig ontwerp bij. “

Bouwkundig Advies, ontwerp en tekenwerk
 
Bouwbegeleiding

Bouwbegeleiding

Nadat uw droom woning/pand is ontworpen en de vergunning verleend is, wilt u natuurlijk ook dat de bouw soepel verloopt en het geheel binnen budget afgerond word. Wij kunnen de bouwbegeleiding voor u overnemen. Hierdoor kunt u genieten van de bouw van uw woning, terwijl op de bouwplaats alles geregeld word.

” Wanneer u wilt genieten van uw (ver)bouwing. Laat de bouw dan voor u regelen en wij zullen uw ontzorgen. “